Bàsquet/Copa Catalunya femenina

El Manresa CBF s'imposa a l'Hospitalet i va agafant sensacions per a la final four (41-49)

El Tordera Unigirona es perfila com al rival de les bagenques en la semifinal del quadrangular del Congost

Clàudia Gener (24) va ser la màxima anotadora del conjunt magenta

Clàudia Gener (24) va ser la màxima anotadora del conjunt magenta / Arxiu/Mireia Arso

Redacció. Manresa

El Manresa CBF ja té el cap pensant en la final four de la Copa Catalunya, que acollirà d'aquí a dos caps de setmana al Congost, i mentrestant segueix guanyant. Les jugadores de Gerard Barbé van vèncer sense gaires problemes (41-49) a la pista d'un Hospitalet que encara lluita en la part baixa de la classificació, en una batalla en què també hi ha immers l'Events Igualada, que aquest dilluns visita el Samà Vilanova.

Pel que fa a les manresanes, van tenir en Clàudia Gener, amb 18 punts, la seva màxima anotadora, sens dubte un bon recurs en un enfrontament que no va destacar per la seva fluidesa ofensiva.

De fet, en el primer període van ser els encerts des de més enllà de la línia de tres punts de Júlia Soteras i Mar Martí els que van impulsr un Manresa que controlava en defensa les riberenques. La distància va créixer al descans amb un parcial final de 2-7, coronat per un altre triple de Martí. Va ser en el tercer període quan va sorgir Clàudia Gener, autora de vuit punts amb quatre cistelles en aquest tram, que van disparar la distància fins a uns disset punts que el conjunt de casa ja només va poder reduir mínimament al final.

El Manresa és segon de la classificació, una posició que ja sap que mantidrà fins al final de la competició regular, el proper cap de setmana, i que li evita jugar contra el líder, el Roser, fins a una hipotètica gran final. Per conèixer el seu rival en les semifinals, haurà d'esperar a l'últim dia, però tot sembla indicar que serà el Tordera Unigirona, que conservarà el tercer lloc si guanya en l'última jornada a casa precisament l'Hospitalet. En cas de derrota, li podria prendre el lloc el Premià, que li té el bàsquet average guanyat i que rep el cuer, el Safa Claror.

CEJ L’HOSPITALET: Domínguez 8, Ortas 6, Ballesta 3, Simón 9, Arnuelos -cinc inicial- Fuster 1, Avilés 2, Acevedo 4 i Prado 8

MANRESA CBF: Sira Beltran 1, Sall 4, Soteras 6, Martí 9, Gener 18 -cinc inicial- Junyent, Ortiz 9, Núria Beltran, Caro, Gras 2 i Valdés

ÀRBITRES: Brusel i Solís

PARCIALS: 7-13, 19-30 (descans), 26-43, 41-49