L'Avinent Manresa femení tindrà el factor camp a favor aquest dissabte per intentar entrar a la final de la Lliga Iberdrola d'atletisme, l'antiga Divisió d'Honor. Les bagenques es veuran les cares amb l'inabastable Playas de Castelló i amb dos equips més assequibles, l'Scorpio-71 Saragossa i l'Hospitalet Atletisme, amb la intenció d'arribar a la seva cinquena final de la competició, que es disputarà el mes vinent.

L'Avinent arriba a la segona jornada amb tres punts després de l'excel·lent resultat, un segon lloc, obtingut en la primera, disputada a l'estadi Serrahima de Barcelona. Aquest fet li dona una certa tranquil·litat, ja que afrontaria una eventual no classificació i, per tant, un accés a la fase de permanència, amb quatre punts, una xifra que li asseguraria gairebé la salvació.

En tot cas, l'equip és ambiciós i aspira a repetir la fita dels tres darrers anys, en què ha estat dos cops setè i un vuitè, la mateixa posició que va obtenir el 2017. En total són nou els anys que fa que l'Avinent és a la màxima categoria.

En aquesta ocasió, recupera la saltadora de perxa Nerea Pérez, però té la baixa de la tanquista Martina Zunino. L'equip està format per Laia Solà i Ella Bestué (100 metres), Patricia Serrano i Meritxell Pujol (200), Laura Bou i Meritxell Tarragó (400), Marina Guerrero i Mercè Guerra (800 i 3.000 obstables ), Txell Soler (1.500 i 3.000), Núria Tilló (1.500), Mireia Guarner (3.000), Mar Juárez i Carme Robles (5.000 marxa), Emília del Hoyo i Paula Rodríguez (100 tanques), Helena Santacana i Maite Marzo (400 tanques), Ona Bonet i Raïssa Garcia (alçada), Nerea Pérez i Laura Clemente (perxa), Elda Romeva i Marta Galló (llargada), Berta Eslava i Jenay Hernández (triple), Ainhoa Martínez (pes i disc), Nadia Riera (pes), Alba Estévez (disc), Irene Mateo i Mar Santanach (martell), Erika Sellart i Aisha Mariche (javelina) i els quartets Serrano, Solà, Bestué i Del Hoyo (4x100) i Bou, Xènia Pubill, Queralt Vallbona i Tarragó (4x400).