FUTBOL SALA/SEGONA DIVISIÓ B

El Covisa Manresa FS guanya a Santa Coloma i acaba la fase regular de la lliga en la segona posició (2-3)

La victòria blanc-i-vermella permetrà els bagencs jugar a casa el partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens

Els jugadors del Covisa Manresa FS celebren el subcampionat i l'avantatge de pista en la primera eliminatòria del play-off d'ascens / COVISA MANRESA FS

Redacció

Un gol del pivot monistrolenc Iker Torné quan faltaven 37 segons per al final del partit va sentenciar el valuós triomf del Covisa Manresa FS a la pista de l’Industrias Santa Coloma B (2 a 3). La victòria dels blanc-i-vermells combinada amb la igualada que van signar el FS Ripollet i el FC Cerdanyola (2 a 2) atorga al conjunt dirigit per Borja Burgos la segona posició final del grup 3r de la Segona Divisió B i dona als bagencs l’avantatge de jugar el partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d’ascens al pavelló del Pujolet.

L’equilibri va predominar durant l’enfrontament. El Covisa Manresa FS va oferir unes notables prestacions defensives durant el primer període, però li va mancar fluïdesa a l’hora de fer circular la pilota en atac. Malgrat tot, una acció d’estratègia dels blanc-i-vermells executada arran del servei d’un córner va habilitar Manu per avançar els manresans a l’electrònic (min 10).

La mateixa tònica es va mantenir a l’inici de la represa, però els amfitrions van reequilibrar el marcador (min 27). Quatre minuts després, l’excel·lent pressió defensiva del Covisa Manresa FS va propiciar el segon gol dels blanc-i-vermells. El filial de l’Industrias Santa Coloma va optar per jugar amb porter jugador els últims minuts. Aquesta opció tàctica va reeixir i Matías va establir el 2 a 2 quan faltaven 01 minut i 56 segons per al final. El Covisa Manresa FS va reaccionar amb determinació ofensiva i Iker Torné va marcar el gol de la victòria 27 segons després.

LA FITXA TÈCNICA.

INDUSTRIAS SANTA COLOMA B. Robert Vasile Caruntu (p), Víctor Ramos, Aitor, Adrià i Daniel Nieto -cinc inicial-, Matías, Joan, Rubén, Iván, Néstor Ramos, Àlex i David (p). COVISA MANRESA FS. Marc Cella (p), Xavi Cols, Carles Lavado, Asis Boukhress i Manu del Moral -cinc inicial-, Xavier Santaella Santa, Iker Torné, Àlex Terraga Terri, Carles Ambrós, Marc Riba i Aarón Riera.

ÀRBITRES. Jonatan Espino González i Victor Pasamontes Remisa.

GOLS. 0-1 Manu del Moral min 10, 1-1 Joan min 27, 1-2 Carles Lavado min 31, 2-2 Matías min 39 i 2-3 Iker Torné min 40.