El Cardona sotmet al Calders i referma el segon lloc (4-1)

Els calderins van lluitar de tu a tu fins al segon gol dels locals

Dos jugadors lluiten per la pilota

Dos jugadors lluiten per la pilota / Mireia Arso

Redacció

El Cardona va vèncer al Calders (4-1) en un partit que va estar igualat fins a la meitat de la segona part, quan els cardonins van fer el segon gol i els visitants van perdre el control del matx. Amb aquest resultat, el Cardona amplia fins a cinc punts l'aventatge sobre el tercer, l'Avià, mentre que el Calders trenca la bona ratxa de sis victòries seguides i es manté a la part mitjana de la taula, en setena posició.

La primera meitat va estar dominada per la igualtat a través de dos filosofies futbolístiques diferents. Els bagencs es van fer amos de la pilota i construïen les jugades, mentre que els del Moianès esperaven amb una defensa ben ordenada i llançaven transicions que feien mal a les línies del segon classificat. Però va ser, precisament, l'equip de David Andreu qui es va avançar, mitjançant una gran jugada individual de Xavier Ratera al quart d'hora de joc.

Al segon temps, la tònica va ser la mateixa fins al minut 63, quan, en una jugada col·lectiva, Rafel Pérez va fer el segon. Això va propiciar que els visitants es desinflessin i, set minuts després, Aitor Segura feia el tercer. El Cardona dominava i, als instants finals, de nou Pérez va fer el quart pels cardonins. El màxim golejador del grup, Joan Viladomat, va marcar el gol de l'honor pel Calders.

CARDONA: Casals, Pujol (Valero 70’), Serra, Orozco (Torres 70’), Malpica (Joan 65’), Segura, Tomas, Pérez, Ratera (Vila 78’), Molina i Lorca

CALDERS: Sanchez, Pasquets, Aguilar, L. Soler, Solergibert, Tatjé, Boixader (Chacón 76’), J. Soler, Cormina (G. Soler 65’), Cerarols (Mas 46’) i Viladomat

GOLS: 1-0 Ratera min 15, 2-0 Pérez min 63, 3-0 Segura min 70, 4-0 Pérez min 80, 4-1 Viladomat min 87

ÀRBITRE: Joel Soulange. Va amonestar als visitants J. Soler i Boixader.