L'Olesa acusa el desgast i cedeix davant l'IPSI (56-69)

Els del Baix Llobregat nord van caure davant d'un conjunt molt jove i enèrgic

Salvador Claramunt va ser l'olesà més entonat amb 15 punts

Salvador Claramunt va ser l'olesà més entonat amb 15 punts / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

El Nou Bàsquet Olesa va acomiadar la temporada a casa amb una derrota per 56-69, davant de l'IPSI. Els del Baix Llobregat nord es van veure superats físicament i moral, davant d'un jove equip amb una trajectòria molt positiva dins del grup 2 de Copa Catalunya. La derrota, manté els olesans en segona posició, però els obliga a imposar-se la setmana vinent a la pista del Vedruna Gràcia per a certificar la plaça a la fase regular.

Els del Baix Llobregat nord es van veure dominats, gairebé des de l'inici, pels barcelonins. Tot i no posar-se en cap moment per davant en el marcador, els locals van continuar remant per a eixugar el desavantatge. Però els repetits esforços olesans no van resultar fructífers, tot i que sempre es mantenien en un marge del voltant de deu punts. Davant d'un final que es preveia igualat, els visitants van fer gala de la seva joventut, i van etzibar un parcial de 0-9 que els va certificar el triomf.

Tot i la derrota, l'Olesa s'assegura una plaça a la final 8, tot i que possiblement amb camp en contra. Una eliminatòria a partit únic que els podria donar els bitllets per disputar la final a 4.

NOU BÀSQUET OLESA: Roy 2, Albert Fontanals, Marc Fontanals 14, Claramunt 15, Romero 2 –cinc inicial– Ala 4, Aliaga 8, Ibañez, Exposito 7, Alemany 4.

IPSI: Jan Teruel 2, Salat 6, de Jover 15, Niubo 2, Guillem Pérez 18 –cinc inicial– Gisbert 3, Pol Teruel 2, Marc Pérez, de la Sen 7, Ibañez 4, Masdeu 10.

ÀRBITRES: Nikita Ergin i Pol Marcet.

PARCIALS: 11-15, 26-34 (descans), 46-51, 56-69