JUJITSU BRASILER

Fernando Alonso obté un or i una plata al Desafío Dark de jujitsu brasiler

El navarclí es va imposar a la categoria Màster 2 i va assolir la segona posició a la competició que aplega els lluitadors de totes les categories d'edat

El navarclí Fernando Alonso va reeixir a Talavera de la Reina

El navarclí Fernando Alonso va reeixir a Talavera de la Reina / GIMNÀS ESPORT 7 JUDO

El lluitador de jujitsu brasiler del Gimnàs Esport 7 Judo Fernando Alonso va aconseguir dues medalles, una d’or i una de plata, a la competició anomenada Desafío Dark (Talavera de la Reina). Aquest esdeveniment esdevé la segona etapa de la lliga estatal de l’Associació Espanyola de Brazilian Jiu Jitsu (AEBJJ).

Tot i que Fernando Alonso pertany a la categoria Màster 4, reservada per a esportistes de més de 46 anys, aquesta vegada va competir a la Màster 2 (oberta a esportistes de més de 36 anys). El navarclí va reeixir i va obtenir la medalla d’or, després de superar el seu oponent en una disputada final per decisió dels àrbitres. A més, en la categoria absoluta, és a dir, aquella en la que competeixen junts els esportistes de les diferents categories de pes, Fernando Alonso va assolir una valuosa segona posició i la preceptiva medalla de plata.