El Puig-reig cau en un partit boig (3-6)

Els locals gairebé remunten un 0-4 desfavorable del primer temps

Redacció

El Puig-reig va caure a casa contra el líder del grup, el San Juan de Montcada (3-6) en un partit on, després de començar completament superats, els puig-regencs van tirar endavant i van retallar dos gols que, finalment, es van convertir en el 3-6 final. Amb aquest resultat, els del Berguedà pràcticament es queden sense opcions de ser equip de Primera Catalana l'any que ve, a dues jornades pel final.

El principi del partit va ser un malson per al Puig-reig. El San Juan va sortir molt més endollat i va passar per sobre dels locals, completament inferiors. Oscar Muñoz va fer dos gols, primer, als deu minuts de partit i després, abans de la mitja hora de joc, i, deu minuts després, els vallesans van fer el tercer i el quart en dos minuts, obres de Jiménez i Canalejo. Tres minuts després, però, els locals retallaven distàncies amb l'u a quatre, obra de Santasusagna. El que necessitava el Puig-reig, després de tot, era un descans, i va arribar la mitja part.

Al segon temps la cosa va canviar. Els locals van plantar cara al líder, i el partit es va igualar. Al minut 56, Carreras feia el 2-4, que semblava que apropava al Puig-reig i donava ales a la remuntada, però set minuts després, Mouhou tornava a marcar pel San Juan. A més, el tècnic Puig-regenc Miquel Noguera es va veure obligat a fer entrar al porter suplent, Jaume Figueras, com a jugador de camp durant vint minuts. Tot i així, Divins va fer el 3-5 a quinze minuts pel final. El Puig-reig buscava el gol que els apropés a un empat històric, però Muñoz va anotar el 3-6 definitiu per arrodonir el seu hattrick personal. Així doncs, el San Juan es va endur els tres punts i el Puig-reig queda, a dues jornades pel final, massa lluny de les places d'ascens.

PUIG-REIG: Canal, Carreras, Guijarro, Balmes, Fernandez (Caicedo 63’ (Figueras 73’)), Montardit (Lorenzo 73’), Divins, Santasusagna (Ribalta 63’), Boushaj (Bandzeladze 31’), Soler i Claret

SAN JUAN AT. DE MONTCADA: Pol, Moreno, Robres, Gonzalez, Jiménez (Mouhou 58’), Muñoz, Soriano, Canalejo (Hernandez 58’), V. Perez (Jiménez 58’), A. Perez (Balde 58’) i Pou

GOLS: 0-1 Muñoz min 10, 0-2 Muñoz min 25, 0-3 Jiménez min 34, 0-4 Canalejo min 36, 1-4 Santasusagna min 39, 2-4 Carreras min 56, 2-5 Mouhou min 63, 3-5 Divins min 75, 3-6 Muñoz min 89

ÀRBITRES: Marc Guàrdia, auxiliat per Medina i Roig. Va amonestar al local Bandzeladze i als visitants Gonzalez i Muñoz.