FUTBOL SALA/PLAY-OFF D'ASCENS A SEGONA DIVISIÓ NACIONAL

El CD Melistar serà l’oponent del Covisa Manresa FS a la segona ronda

El pavelló del Pujolet acollirà dissabte el partit d’anada de l’eliminatòria que dirimiran els blanc-i-vermells i el conjunt representatiu de la ciutat de Melilla

L'ala-pivot Asis Boukhress i els seus companys afronten un nou desafiament camí de la Segona Divisió Nacional

L'ala-pivot Asis Boukhress i els seus companys afronten un nou desafiament camí de la Segona Divisió Nacional / ARXIU/ALEX GUERRERO

El sorteig de la segona eliminatòria del play-off d’ascens a la Segona Divisió Nacional va determinar que l’oponent del Covisa Manresa FS sigui el CD Melistar de Melilla, el segon classificat del grup 5è de la Segona Divisió B.

El partit d’anada es jugarà el proper dissabte a la capital del Bages (en un horari que encara s’ha de concretar) i el de tornada una setmana després a la ciutat nord-africana. Tot i que ambdues formacions van signar la segona posició al final de la lliga regular als seus respectius grups, l’equip entrenat per Óscar García Póveda presentava un millor coeficient que el conjunt manresà i per això tindrà aquest teòric avantatge.

El tècnic del Covisa Manresa FS, Borja Burgos, va detallar ahir a Regió7 que «estem començant a documentar-nos per tal de conèixer a fons les característiques del CD Melistar. A hores d’ara, ja sabem que la formació de Melilla ha configurat una plantilla ideada per aconseguir l’ascens a la Segona Divisió Nacional, en la qual destaquen el tanca brasiler Wallace da Cruz Silva, el pivot d’aquesta mateixa nacionalitat Claudio Franca dos Pasos Filho, que té un físic portentós i fa 1,95 m d’alçada, i l’ala argentí Nico Rolón, amb experiència a la segona categoria estatal amb el desaparegut Segovia Futsal».

[object Object][object Object]

Ciudad de Móstoles-CD Tenerife Iberia Toscal

Lauburu KE Ibarra-Oleinnova Mengíbar FS

AD Pinseque-ADC Lugo Sala

AD Càceres Universidad FS-UD Eivissa Gasifred Ciutat d'Eivissa

Covisa Manresa FS-CD Melistar Melilla

Deporcyl Guardo FS-CD Salesianos (Tenerife)