ATLETISME/CAMPIONAT DE CATALUNYA DE 10 QUILÒMETRES EN RUTA

Meritxell Soler revalida el ceptre català de 10 quilòmetres en ruta

La corredora santjoanenca va necessitar 01 minut i 34 segons menys que la segona classificada per completar el circuit a Vilanova i la Geltrú

L’atleta santjoanenca va excel·lir a Vilanova i la Geltrú

L’atleta santjoanenca va excel·lir a Vilanova i la Geltrú / AVINENT CA MANRESA

La migfondista de l’Avinent CA Manresa Meritxell Soler va tornar a conquerir, diumenge, el campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta, un títol que ja va guanyar el 2022. Meritxell Soler va dominar la cursa amb molta autoritat i va signar un registre de 33 minuts i 46 segons. La segona classificada, Laura Rodríguez (Club Atletismo Piélagos), va necessitar 01 minut i 34 segons més que la santjoanenca per completar el recorregut (35 minuts i 20 segons). Trenta segons després, va travessar la línia d’arribada Bàrbara Ramon (AA Catalunya). Pel que fa a la categoria masculina, el corredor de l’Avinent Manresa Abel Casalí va aconseguir una meritòria quarta posició (30 minuts i 59 segons). El nou campió del país és Xavier Badia (AA Xafatolls). Va aturar el cronòmetre transcorreguts 29 minuts i 46 segons. D’altra banda, Manel Sánchez es va imposar a la categoria M45 (33 minuts i 27 segons) i Miquel Àngel Martínez a la M40, (33 minuts i 46 segons).