WATERPOLO/CAMPIONAT D'ESPANYA FEMENÍ DE SEGONA DIVISIÓ

El CN Manresa Fibracat es proclama subcampió d’Espanya de Segona Divisió

Les bagenques es van imposar a tres dels seus oponents, van signar taules en el decisiu partit contra el CN Mataró B i només van cedir a la tanda de penals

Les jugadores del CN Manresa Fibracat van competir pel títol estatal

Les jugadores del CN Manresa Fibracat van competir pel títol estatal / CN MANRESA FIBRACAT

La formació sènior femenina del CN Manresa va aconseguir una meritòria segona posició en el campionat d’Espanya de Segona Divisió que es va celebrar a Mataró, el cap de setmana passat, amb la participació dels equips representatius del CN Ciutat de Palma, el CN Manresa Fibracat, el CN Mataró B, el WP Universitat del País Valencià i el RCN Vigo. La competició es va disputar amb el format de lligueta.

Dissabte, el CN Manresa Fibracat va golejar el conjunt gallec (13 a 2) i es va imposar al valencià (8 a 5). Diumenge, les manresanes van sotmetre el CN Ciutat de Palma (11 a 2). El CN Mataró B també va vèncer els seus tres primers oponents i, per tant, l’enfrontament entre ambdues formacions va servir per determinar el campió d’Espanya. El duel va ser vibrant i va finalitzar amb un empat a nou gols. Les amfitriones van conquerir el títol a la preceptiva tanda de penals (4 a 5).

LA FITXA TÈCNICA.

CN MANRESA FIBRACAT (13). Maria Sala (p), Rosa Solernou (2 gols), Sara Quirante (4), Melanie Manon Kathel Barnole, Cecília Puigdellívol, Berta Yerro, Marta Piqué (1), Claudia González (3), Núria Serracanta, Judit César (2), Goretti Vadillo(1), Íngrid Peirón i Queralt Soler (p).

CN MATARÓ B (14). Carlota Daura (p), Berta Blanch (2 gols), Lemlem Blasco (2), Malena Bertran, Íria Maya (3), Laia Gil (4), Leire Ordóñez, Abril Ordóñez (1), Mariona Castellví (1), Abril Dueñas, Emma Pérez (1) i Nadia Molina.

ÀRBITRES. Eduard Caner Espinosa i Robert López de la Vega.

PARCIALS. 2-2, 2-4, 2-0 i 3-3.

PENALS. 4-5.