Futbol/Ascens a Primera RFEF

El CE Manresa rep el segon gol a Navalcarnero a l'últim minut i s'acomiada de l'ascens (2-0)

Dos gols d'Álex Gil, el segon a l'últim minut i quan ja es pensava en la pròrroga, posa punt final al somni dels bagencs

L'equip titular del Manresa d'aquest dissabte a la tarda a Navalcarnero

L'equip titular del Manresa d'aquest dissabte a la tarda a Navalcarnero / CE Manresa

Redacció. Manresa

De la manera més cruel, amb un gol a l'últim minut, ha quedat fora el CE Manresa de la possibilitat de pujar a Primera RFEF. Els homes de Ferran Costa han aguantat fins a l'últim quart d'hora amb un 0-0 que li donava la classificació, però ha rebut dos gols del mateix home, Álex Gil, el segon en l'últim minut, que fa estèril la victòria del Congost.

Desenes de seguidors manresans han acompanyat l'equip fins a l'oest de la província de Madrid, però serà el Navalcarnero qui segueixi en la cursa per pujar. El Manresa tanca un any extraordinari, amb la quarta posició de la lliga de Segona RFEF i amb una gran eliminatòria en què ningú somiava abans de l'inici de la temporada.