Una renovació i la baixa d’una prometedora jugadora. L’Igualada Femení Grupo Guzmán va anunciar, ahir, la continuïtat de la davantera igualadina Carla Claramunt i la marxa de la màxima golejadora del conjunt anoienc aquest exercici, Blanca Angrill.

Després d’haver de penjar els patins, temporalment, a finals de l’estiu passat, Carla Claramunt, de 21 anys, es va reincorporar a la plantilla de l’Igualada Grupo Guzmán en el tram final de l’OK Lliga Iberdrola i va contribuir amb el seu compromís i motivació a l’espectacular remuntada que va protagonitzar la formació entrenada per Jordi Mier i que va culminar amb la permanència a la categoria.

La davantera igualadina va ser una de les jugadores més destacades de l’equip que va aconseguir l’ascens a l’OK Lliga Femenina la temporada 2019-20. La seva aportació (14 gols i 4 assistències) també va ser fonamental per segellar la permanència el curs següent i durant l’exercici 2021-22 va contribuir a la classificació de les igualadines per jugar la Copa de la Reina (10 gols).

En contraposició, l’Igualada Grupo Guzmán va fer pública la desvinculació de la màxima golejadora del primer equip aquesta temporada, Blanca Angrill, autora de 17 gols. La jugadora de Vilanova i la Geltrú, un dels millors talents que emergeixen a l’OK Lliga Iberdrola, ha pres la decisió de continuar la seva incipient trajectòria esportiva en un altre club.