Futbol/Segona RFEF

El CE Manresa es remet al contracte firmat davant de la informació sobre la sortida de Ferran Costa

El compte de Twitter FutbolCatalunya.com afirma que el tècnic deixarà el club la setmana vinent i que el pretenen dos equips

Ferran Costa, durant el seu últim partit al Nou Congost fins ara, contra el Navalcarnero

Ferran Costa, durant el seu últim partit al Nou Congost fins ara, contra el Navalcarnero / Jordi Biel

Jordi Agut

Jordi Agut

El Centre d'Esports Manresa es remet al contracte que el seu entrenador, Ferran Costa, va signar el juliol passat fins a l'estiu del 2024 com a resposta a una informació que afirma que el tècnic de Castelldefels deixarà el club bagenc durant la setmana vinent. El compte FutbolCatalunya.com ha fet una piulada a Twitter en què diu que Costa deixarà el Manresa. A continuació, en un altre tuit enganxat, diu que els equips que el volen són la Peña Deportiva i el futbol base del Girona.

Preguntat per Regió7, el club diu que no ha de fer cap valoració sobre aquesta informació i es remet al contracte que Costa va firmar l'any passat i que el lliga a l'entitat blanc-i-vermells fins al final de la temporada 2023-24. L'entrenador va fer entrega divendres de la camisa que portava quan l'equip va pujar a Segona RFEF, la mateixa que la del seu debut a la categoria, al museu del CE Manresa de l'expresident Manel Sánchez.

En tres temporades al Manresa, l'equip de Ferran Costa va estar a punt de jugar les fases d'ascens el primer any, va ascendir directament com a campió en el segon i, en el tercer, no tan sols s'ha mantingut amb solvència, sinó que ha disputat les eliminatòries d'ascens a Primera RFEF.