Futbol

Guardiola fa el segon pas cap al triplet i guanya la FA Cup amb dos gols del futurible blaugrana Gündogan (2-1)

El City del santpedorenc derrota el United en el derbi de Manchester i només li falta superar l'Inter en la final de la Champions

Guardiola i Gündogan s'abracen emocionats després del partit

Guardiola i Gündogan s'abracen emocionats després del partit / Carl Recine/Reuters

Agències. Londres

Al Manchester City de Pep Guardiola només li falta guanyar l'Inter de Milà en la final de la Champions del proper dia 10 a Istanbul per completar el triplet de grans títols enguany. Els citizens han derrotat el Manchester United en la final de la FA Cup, en un derbi marcat pels dos gols de l'alemany Ilkay Gündogan, a qui es relaciona amb el FC Barcelona per a la temporada vinent.

L'equip del santpedorenc s'ha avançat ben aviat, en el primer minut, quan una pilota llarga del porter Ortega, tocada amb el cap per Haaland i Grealish ha acabat botant perquè Gündogan l'empalés a la xarxa de De Gea. Els red devils s'han pogut refer i han empatat gràcies a un penal que el VAR ha concedit per unes mans després d'un rebot en Grealish. Bruno Fernandes l'ha transformat. Però a l'inici de la segona part, Kevin de Bruyne ha llançat un córner flotant a la frontal de l'àrea i Gündogan ha empalat al fons de la porteria d'un De Gea que hi podia haver fet més.

MANCHESTER CITY: Ortega, Walker (Laporte min 95), Rúben Dias, Akanji, Stones, Rodri, De Bruyne (Foden min 76), Gündogan, Bernardo Silva, Grealish (Aké min 89) i Haaland

MANCHESTER UNITED: De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Lindelöf (McTominay min 83), Shaw, Casemiro, Fred, Bruno Fernandes, Eriksen (Garnacho min 62), Sancho (Weghorst min 78) i Rashford

ÀRBITRE: Paul Tierney. Va amonestar els citizens Ortega i Rodri i els red devils Wan-Bissaka i Fred

GOLS. 1-0 Gündogan min 1, 1-1 Bruno Fernandes (p) min 33, 2-1 Gündogan min 51