El Sallent deixa a prop la permanència i certifica el descens de l'Alt Berguedà (3-1)

Només una gran carambola faria baixar als sallentins, mentre que els visitants jugaran l'any que ve a Quarta Catalana

Redacció

El Sallent va vèncer a l'Alt Berguedà amb solvència (3-1) i, combinat amb els resultats dels altres partits, assegura virtualment la permanència després d'un any molt dur, on han passat bona part de la temporada a la zona de perill. Només una combinació molt complicada de resultats faria que els sallentins baixessin. El resultat també certifica, de forma matemàtica, el descens del conjunt berguedà a Quarta Catalana.

A la primera meitat, es van veure dos estils molt diferents de joc. Els sallentins jugaven la pilota i mantenien la possessió, mentre que els visitants rebien amb una defensa ben estructurada i buscaven fer mal al rival amb transicions ràpides, buscant les esquenes del rival. Els locals van tenir ocasions de perill, però van ser els penúltims classificats qui van gaudir de la més clara, un mà a mà que Vidosa va aturar providencialment.

Al segon temps, el Sallent va sortir millor i, als deu minuts de represa, Gálvez va culminar una jugada col·lectiva per avançar als bagencs. Els de Marc Díaz eren superiors, però un contraatac on els locals van reclamar unes mans va acabar amb el gol de l'empat, obra de Tubau.

Als minuts finals, els sallentins van créixer i, en dues jugades a l'espai de les defenses, Romero primer, i Arenas després, van fer el 3-1 definitiu, que manté, molt probablement, al Sallent a Tercera i envia a l'Alt Berguedà al pou del futbol català, en una temporada molt difícil per ambdós equips.

SALLENT: Vidosa, I. Garcia (Arenas 63’), Llimargas (Pla 63’), S. Enrique, G. Garcia, Charneco (A. Enrique 84’), Moreno, Henares, Gálvez (Gogishvili 73’), Noguera i Romero (Lladó 84’)

ALT BERGUEDÀ: Jiménez, T. Garcia (Carol 63’), Dominguez (Martínez 78’), J. García (Guals 46’), Amills (Palau 55’), Costa, Tubau, Baraut, Torné (Puig 84’), Baró, Artigas

GOLS: 1-0 Gálvez min 55, 1-1 Tubau min 65, 2-1 Romero min 77, 3-1 Arenas min 83

ÀRBITRES: Joan Mata, auxiliat per Scarabelli i Closas. Va amonestar als locals Moreno, Charneco i A. Enrique i al visitant Canal, i va expulsar al visitant Artigas per doble groga.