El Trofeu Minorisa, recuperat després de quaranta anys, es queda a casa

El campionat de promoció va acollir atletes entre les categories sub-8 i sub-14 de l'Avinent, el CA Igualada i el CA Vic, els principals clubs de la Catalunya central

Cursa de 1.000 metres del sub-10 femení, amb Paulina Orive, Bruna Vallribera i Elsa Cinca

Cursa de 1.000 metres del sub-10 femení, amb Paulina Orive, Bruna Vallribera i Elsa Cinca / Avinent Manresa

Redacció. Manresa

L'Avinent Manresa va ser el guanyador de la segona edició del Trofeu Minorisa de promoció, una competició que va acollir els tres principals clubs de la Catalunya central, el manresà, el CA Igualada i el CA Vic, per primer cop en els últims quaranta anys. Tot i la puntuació, el principal objectiu d'aquesta cita era millorar marques de cara a la jornada prèvia del Campionat de Catalunya individual que es farà dissabte a Vilanova i la Geltrú.

Així, el trofeu Minorisa es disputava durant els anys vuitanta del segle passat, però es va deixar de fer fins ara. En aquesta represa, va tenir la participació de més de 150 joves atletes. L'Avinent es va imposar amb un total de 539,5 punts, per davant dels 303,5 de la formació anoienca i dels 269 dels osonencs.

Pel que fa a les marques manresanes, va destacar els bons registres del sub-14 Martí Homs, nou recordista manresà amb 12.52 en els 80 tanques, a més de fer bones marques en els 150 metres llisos (19.03) i el disc (34.32). També va ser bona l'actuació de Júlia Planas, rècord de Manresa dels 60 llisos sub-12 amb un temps de 8.51.