El Cadí oficialitza el fitxatge de la base madrilenya Carmen Grande

La jugadora procedeix del Casademont Saragossa i arriba a un Sedis que ja disposa de cinc jugadores

Carmen Grande (esquerra) amb el Casademont

Carmen Grande (esquerra) amb el Casademont / FEB

Redacció. Manresa

El Cadí la Seu ha anunciat aquest divendres el fitxatge de la base madrilenya Carmen Grande, procedent del Casademont Saragossa. És la cinquena jugadora confirmada de la plantilla urgellenca, que encara no disposa d'entrenador, després de Júlia Soler, Elise Ramette i Montserrat Brotons, que continuen, i Anna Palma, fitxada aquesta mateixa setmana.

Grande, de 25 anys, és professional des d'en fa nou, quan formava part de Tuenti Estudiantes. Després va jugar al Rivas i va estar tres anys al bàsquet universitari estatunidenc, a Ohio State, amb bones xifres. En els últims anys ha tornat a l'Estudiantes, ha jugat al Baxi Ferrol i ve d'un Casademont on ha tingut un rol secundari.

La jugadora ha reconegut que "estic molt contenta de poder formar part del projecte del club i que hagi dipositat confiança en mi per ser una de les peces de l'equip. M'il·lusiona seguir a la lliga i a l'EuroCup Women i fer-ho en un club que cada anys demostra bons projectes, tant en el sentit humà, com en el professional".