CN MANRESA-CN OLOT, 16-8

CN Manresa; E. Cruz, M. Puerta (3g), G. Lafoz, R. Serra, O. Muns, L. Mayol (2g), A. Leon, X. Pelegrín (1g), A. Noguera (3g), A. Estany (3g), I. Rey i A. Fernàndez.

CN Olot: F. Planella, M. Boix, M. Duran, A. Casadevall (4g), A. Molina (1g), N. Franch, J. Gonzalez, J. Ventola, A. Abel (3g), M. Alabau i D. Roura.

Àrbitres: J. Teixidó i L. Pérez.

Parcials: 5-1, 5-2, 4-3, 2-2.

El primer equip masculí del CN Manresa s'ha proclamat avui campió de la Lliga Catalana de 1a Divisió en imposar-se el CN Olot per 16-8 en el partit de tornada de la final, un ampli resultat que ha permès el conjunt entrenat per David Torilo remuntar els dos gols de desavantatge de l'anada (14-12). Després d'acabar en primer lloc al grup de la lliga, i de disputar la fase d'ascens, tot i que sense encert, l'equip bagenc ha posat la rúbrica a una notable temporada demostrant que és el millor de la seva categoria.

El Manresa s'ha aplicat a fons per superar la renda desfavorable, una fita que ha aconseguit desseguida, a la meitat del primer quart, amb dos gols de Fernández i un altre de Puerta. Al final del parcial, el marcador registrava un 5-1 que deixava clares les intencions dels jugadors locals. Els altres dos gols han estat obra de Noguera.

En el segon quart, els locals han repetit el repóquer de gols (Fernández, Puerta, Noguera, Mayor i Estany), situant un 10-3 a la meitat del partit que deixava el títol encarrilat. Amb la tranquil·litat d'haver assolit l'objectiu, l'equip ha aixecat el peu de l'accelerador: en el tercer període, s'ha imposat per 4-3 (Estany en dues ocasions, Mayol i Pelegrín) i el darrer ha acabat amb taules (Puerta i Fernández).

Tot i que no s'ha assolit l'ascens a la lliga estatal, la temporada del CN Manresa culmina amb molt bona nota.