SANT JOAN DE VILASSAR-COVISA MANRESA, 2-4

Sant Joan de Vilassar: Navarro, Batanero, Marti, Dilan i Calvo. També, Azhar, Carceles, Peralta, Petit, Pablo, Saez, Da Silva i Adri.

Covisa Manresa: Cella, A. Lozano, Asis, Santa i Lavado. També, Ambros, Terri, Uri, Aaron, A. Perez, D. Lozano i Blasco.

El Covisa va guanyar el segon partit de la pretemporada per 2-4 davant l'exigent Sant Joan de Tercera Divisió. Els manresans van tenir al davant un equip intens que li va posar les coses difícils.

La pressió del locals amb la seva linea defensiva a pista contraria feia que els bagencs realitzessin sortides de pressió constants per trencar la linea ofensiva del Sant Joan. El Covisa va dominar el partit i això propiciava els perillosos contracops dels costaners. Da Silva, autor dels dos gols dels de casa, va fer el primer i va avançar el seu equip, però Aaron va replicar amb dues dianes abans del descans (1-2).

En el segon temps es va mantenir la mateixa tònica de joc, i el col·legiat ja no va permetre que la intensitat local es transformés en agresivitat.

A mitjan de la segona part, Da Silva va empatar, però Lavado, poc després, va anotar el tercer dels de Paco Cachinero quan quedaven set minuts pel final. El partit estava igualat, el Sant Joan va arribar a les cinc faltes i Aaron va aprofitar des dels 10 metres per fer el quart dels visitants.

D'altra banda, en el tram inicial del partit, Asis es va fer una estrebada muscular a l'isquio de la cama dreta.