Les instal·lacions del Club Petanca Cornet de Sallent van acollir la 43a edició del tradicional Trofeu Arreaza, tot un clàssic d’aquest esport a la Catalunya Central. La competició es va de-senvolupar en el decurs de la matinal de la Diada Nacional de Catalunya i va aplegar 150 jugadors i aficionats al feu del conjunt sallentí.

Tal com és habitual, el Trofeu Arreaza va reunir alguns dels millors equips federats de les nostres comarques, com els primers equips del Club Petanca Sant Bartomeu de Navarcles i el Club Petanca Gironella. No endebades, els bagencs militen a la Divisió d’Honor, la màxima categoria del país, i els berguedans al grup 4t de la Segona Divisió Provincial. El primer equip del CP Cornet (Tercera Divisió Provincial-Grup 7è) i el CP Cornet B van completar el quadre de la competició.

El CP Sant Bartomeu, una formació que aplega quatre jugadors de la selecció catalana, va imposar la seva qualitat i va conquerir el trofeu. La segona posició va correspondre al CP Cornet A i la tercera al CP Gironella. Els quatre equips participants van compartir un esmorzar de germanor.