Les primeres sis jornades del Campionat d’Europa Màster que es desenvolupa a Pescara des del dijous, 21 de setembre han estat fructíferes per a les representants de l’Avinent CA Manresa. No endebades, en aquest període, les esportistes de l’entitat han pujat al podi en cinc ocasions i acumulen un botí provisional d’una medalla d’or i quatre d’argent. 

Una excel·lent collita que encara es podria ampliar segons les prestacions que ofereixi Loles Vives a la final del concurs deL salt d’alçada de la seva categoria d’edat (W65) i els registres que signi David Cervelló (M45) en les proves de 10 i 20 quilòmetres marxa, la seva especialitat atlètica.

A hores d’ara, la migfondista Sara Beltran (W45) ha estat l’única que ha pujat al graó més alt del podi. Ho va aconseguir com a membre de la selecció espanyola de cros. L’atleta de l’Avinent CA Manresa va finalitzar en una brillant cinquena posició l’exigent circuit de vuit quilòmetres amb un temps de 29 minuts i 32 segons i va contribuir decisivament al ceptre europeu del combinat estatal. 

L’aportació de Manela Martínez (W65) a la selecció femenina d’aquesta categoria d’edat va ser equiparable a la de la seva companya d’equip. Martínez també va ser cinquena (35 minuts i 25 segons), però el combinat es va haver de conformar amb el subcampionat continental.

Pel que fa a les proves individuals, Maite Marzo (W45) va pujar al segon graó del podi en els 300 m tanques (47 segons i 89 centèsimes) i Loles Vives (W65) va signar la segona posició final en els 100 m llisos (15 segons i 24 centèsimes) i en la final del concurs de salt de llargada (4,10 m).