Reeixida participació de les especialistes del Solsona Patí Club Marina Albets, Clàudia García, Paula García i Ares Navarro a l’onzena edició del Trofeu Internacional Axel de patinatge artístic de Santa Cruz de Tenerife. La competició es va desenvolupar al pavelló Pancho Camurria i hi van prendre part 230 patinadors.

Ares Navarro va excel·lir a la categoria Juvenil L10, també anomenada International World Skate. La solsonina ja va palesar la seva superioritat tècnica durant els entrenaments i en el decurs de la competició va millorar totes les puntuacions que va obtenir en l’última edició del campionat d’Espanya. En conseqüència, Ares Navarro va pujar al graó més alt del podi de la seva categoria i va doblar la puntuació que va aconseguir la segona classificada.

Marina Albets va protagonitzar un debut brillant a la recentment creada categoria World Skate Intermediate (Juvenil L9). La patinadora entrenada per Ester Fornell va oferir unes notables prestacions tant a nivell tècnic com artístic i va aconseguir un elogiable segon lloc, a només 0,59 punts de la guanyadora. L’actuació de Paula García a la categoria Júnior L8 també va ser molt reeixida i li va permetre signar la tercera posició final. Per últim, Clàudia García va ser quarta a la categoria Infantil L7.