El Centre d'Esports Manresa vol arribar als 3.000 socis. El salt que ha de fer és més que substancial. En l'actualitat, en són 498 i el rècord més recent del club són els 720 a què es va arribar en el punt àlgid de la temporada passada quan es van disputar els partits per a l'ascens a la Segona Divisió RFEF. Però l'èxit de públic aconseguit en l'eliminatòria de la Copa del Rei contra l'Oviedo ha animat la Junta directiva presidida per Ruth Guerrero a iniciar la campanya 3.000.

En el partit de primera ronda de la Copa del Rei, el CE Manresa va batre el rècord històric d'assistència. Fins a 3.177 persones es van aplegar a la grada de l'Estadi Municipal del Congost per animar l'equip contra l'Oviedo, un dels equips històrics del futbol espanyol, amb moltes temporades consolidat a la primera Divisió del futbol espanyol i que en l'actualitat intenta recuperar des de la Segona divisió.

Aquell èxit ha animat la directiva a plantejar una campanya de captació de socis, segons han informat des del club. Són conscients de la dificultat de l'objectiu, però es plantegen "un objectiu ambiciós a llarg termini perquè és absolutament necessari créixer", indiquen. La primera mesura és rebaixar els preus dels abonaments. El carnet jove (de 18 a 24 anys) passa de 30 a 20 euros, el de numerari (de 25 a 65 anys) de 85 a 50 euros i el de jubilat, de 65 a 40 euros.

La temporada passada, el CE Manresa va fer fins a 3 campanyes de promoció per aprofitar la bona trajectòria de l'equip a la lliga i en els play-off d'ascens i va arribar fins als 720 socis. En l'actualitat, el nombre de socis és de 498. Quan l'actual junta directiva va constituir-se en gestora, el nombre de socis era de 45, segons fonts del club.