El Manresa CBF va aconseguir a Cerdanyola un sofert triomf que les manté a la zona noble de la classificació. Les jugadores de la Catalunya Central es van refer en un final de temps reglamentari ajustat que es va decidir a cop de triple. El triomf deixa l'equip entrenat per Marc Rovirosa com a colíder de Super Copa, amb un balanç de vuit victòries i tan sols una derrota.

El partit començava bé per a les de la capital del Bages. L'atac era equilibrat, però tot i que s'assolien llançaments alliberats amb facilitat, el poc encert no permetia a les bagenques assolir un marge de tranquil·litat. El ritme era manresà, i les jugadores cerdanyolenques més determinants no entraven en joc. Un temps mort ben entrat el segon període, però, va canviar la dinàmica del duel. El to defensiu local va augmentar, i el ritme s'escapava de les mans de les jugadores dirigides per Rovirosa.

El marcador reflectia un empat que no es copsava sobre el parquet. A la represa, dos triples van tornar a donar el domini a les manresanes, però altre cop, després d'un temps mort local, les jugadores del CBF Cerdanyola van reaccionar. Aquesta vegada amb un parcial de 12-0 que allunyava les opcions de triomf visitant. La inèrcia semblava mantenir-se durant el darrer quart, però dos triples per taulell van tornar a donar ànims a les del Bages, que es van blindar en defensa i van forçar la pròrroga. Malgrat un inici de temps extra plagat de dubtes i nervis, l'equip de Rovirosa va trobar l'encert exterior, i gràcies als tirs lliures va segellar un triomf molt treballat.

PROMOVIATGES CBF CERDANYOLA: Garcia 5, Lago 14, Murat 16, Moreno 1, Galmés 3 –cinc inicial– Romera 2, Cabello 4, Homs 5, Turu, Cortés 3, Fores 4.

MANRESA CBF: Beltran 5, Sall, Garcia 9, Soteras 6, Gener 11 –cinc inicial– Ribera 18, Ortas 12, Diallo, Caro, Rovira, Martí.

ÀRBITRES: Toni Gordillo i Sergio Ferrer.

PARCIALS: 12-15, 23-23 (descans), 43-35, 52-52 (final temps reglamentari), 57-61 (final primer temps extra)