Mantenir-se hidratat a Climbing Madrid és fàcil amb Sierra Cazorla

No totes les aigües són iguals, i a Climbing Madrid ho saben, per això, l'aigua mineral natural de gran puresa Sierra Cazorla serà l'encarregada de mantenir hidratat tots els assistents a l'esdeveniment més esperat de l'escalada que s'està celebrant a Madrid fins el proper 16 de juny.

Sierra de Cazorla

Sierra de Cazorla

Entre pujades al mur ‘boulder’ i concerts durant la celebració de Climbing Madrid, no ens d'oblidar d’hidratar-nos. L'esdeveniment per als amants de l'escalada que s'està celebrant a Arroyomolinos (Madrid) i que s'acaba el proper 16 de juny, ha comptat amb Sierra Cazorla perquè tant els assistents com els competidors puguin disposar d'un bé tan preuat com és l’aigua. I és que, des de Climbing Madrid, són conscients que no totes les aigües són iguals i que l'aigua mineral natural Sierra Cazorla és única.

¿Per què Sierra Cazorla?

L'aigua mineral natural Sierra Cazorla neix al Parc Natural de les Sierras de Cazorla, Segura y las Villas, un entorn protegit i declarat Reserva de la Biosfera per la Unesco el 1983. La seva ubicació aporta a aquesta aigua un altíssim grau de puresa en provenir d’un lloc allunyat d’assentaments humans i espais agrícoles que contaminen el subsòl. Com a resultat, ens trobem amb una aigua de mineralització feble i de composició única amb un contingut en sodi pràcticament nul i rica en calci, magnesi i bicarbonats. El perfecte equilibri d’aquests minerals, la converteix en única.

Sierra de Cazorla

Sierra Cazorla / .

L'aigua mineral de Sierra Cazorla es caracteritza per ser baixa en sodi amb 1,3 mg/litre. Això redueix el risc de patir malalties cardiovasculars i ajuda a mantenir la pressió arterial sota control. A més, conté 41mg/litre de magnesi, un element químic que ajuda a fixar el calci i el fòsfor en ossos i dents, a més a més ajuda a controlar la flora intestinal i contribueix al bon funcionament de l'intestí i el cor. Consumint 2 litres d'aigua de Sierra Cazorla estaríem ingerint el 30% de la dosi recomanada al dia de magnesi.

Un altre component d'aquesta aigua mineral és el bicarbonat que presenta 401 mg/litre i un alt poder digestiu i diürètic. Finalment, amb 76mg/litre de calci, Sierra Cazorla aconsegueix aquest equilibri perfecte. El calci té un paper important en l'enfortiment d'ossos i dents.

Per als esportistes

Res millor que aigua Sierra Cazorla després d'una jornada d'escalada per hidratar el cos amb una aigua mineral que presenta uns components que la fan única. Però, a més, Sierra Cazorla té la hidratació que els esportistes necessiten per recuperar-se després de fer exercici, EV2O és la beguda isotònica light que ens ajuda a recuperar-nos fàcilment. Amb un 90% d'aigua Sierra Cazorla i sals minerals afegides, aquesta beguda refrescant i reconstituent ajuda a hidratar-nos amb la meitat de calories.

En la seva gamma de productes també hi ha la beguda ffiB, la forma més agradable de beure fibra amb un 20% de suc de poma i sucres afegits i a base de blat de moro i suc de poma verda. Aquest producte és el complement perfecte per aportar fibra a la teva dieta i és apte per a intolerants al gluten.

I si vols una altra opció sense gas i sense sucre, Agua Sierra Cazorla + Zumo és l'opció perfecta per refrescar-te i mantenir-te hidratat sense renunciar al sabor. ¿Ets més de taronja o de llimona?

Si vas a l'esdeveniment d'escalada Climbing Madrid que se celebra a Arroyomolinos fins al 16 de juny, no oblidis mantenir-te hidratat amb Sierra Cazorla i tots els seus productes.