Hoquei patins/Parlem OK Lliga

L'Igualada Rigat es reforça amb el madrileny Miguel Cañadillas

El jugador, que procedeix del descendit Rivas, és la tercera incorporació dels arlequinats en aquesta pretemporada

Miguel Cañadillas, enmig del president, Manel Burón, i del vicepresident, Òscar Torrents

Miguel Cañadillas, enmig del president, Manel Burón, i del vicepresident, Òscar Torrents / Igualada HC

Redacció

L'Igualada Rigat ha fet oficial el tercer fitxatge de la pretemporada. Es tracta del madrileny Miguel Cañadillas, originari d'Alcorcón i que arriba proceden de l'Adiss Hockey Rivas, on ha actuat la majoria de la seva carrera esportiva.

De fet, la temporada passada 2022-23 va ser un dels homes clau per aconseguir que la formació ascendís per primera vegada a l'OK Lliga. Va anotar vint gols i també va comandar la seva formació a la conquesta de la Copa de la Princesa.

En el seu debut a la màxima divisió, ha acabat amb onze gols, tot i que no n'ha pogut evitar el descens. També ha estat internacional en diverses categories, com ara la sub-17, en què va quedar campió d'Europa en el torneig disputat a Torres Vedras, i en la sub-19, en què va ser plata en el campionat que va tenir lloc a Paredes, també a Portugal. Es tracta d'una clara aposta de futur de l'entitat.

L'Igualada Rigat, que va cloure la temporada passada havent assolit tots els objectius, amb el títol de la World Skate Europe Cup i la classificació per a la Copa del Rei i per als play-off, segueix reforçant la plantilla per pal·liar baixes importants, com han estat les de Nil Cervera i Aleix Marimon.

Així, en el decurs de la setmana ha informat de la tornada d'Edu Fernández, que era al Sant Just i que va marxar de l'Anoia fa tretze anys, i de la promesa del planter del Barça Joan Ruano.