Trial

Toni Bou també fa ple a Alemanya i va disparat cap a un altre Mundial

El pierenc s'imposa en les dues jornades a Neunkirchen i ja té 39 punts d'avantatge quan falten sis proves per al final

Toni Bou, alegre després de la seva segona victòria a Neunkirchen

Toni Bou, alegre després de la seva segona victòria a Neunkirchen / Honda

Redacció

Amb més suficiència que dissabte, Toni Bou ha guanyat aquest diumenge la segona de les proves del Mundial de TrialGP que s'han disputat a Neunkirchen, al sud-oest d'Alemanya. El pierenc només ha fet 14 punts de penalització en les dues voltes al circuit saarlandès pels 25 del segon classificat, el basc de Gas-Gas Jaime Busto, que amenaça la segona posició del company de l'anoienc, el gallec Gabriel Marcelli, a la general. Dissabte, Bou només va treure set punts a un Busto recuperat de les lesions, però que sembla que va massa tard per intentar capgirar l'inevitable, que el multicampió s'apunti el seu divuitè Mundial consecutiu a l'aire lliure, 35è en total, si comptem els indoor.

Classificació del Mundial de TrialGP

Classificació del Mundial de TrialGP / TrialGP

Dissabte, Bou es va queixar que les zones eren massa assequibles i això provoca que costi de marcar diferències. Tot i això, tret d'ell i de Busto, els altres rivals van penalitzar molt, sobretot un Adam Raga que va ser vuitè, amb 50 punts.

Diumenge, la diferència ha tornat a ser curta en el primer recorregut (9-11) sobre Busto, però en el segon, el pierenc només ha comès una errada de cinc punts en una zona i el seu rival n'ha marcat 14. Ara té 157 punts, pels 118 de Marcelli i els 113 de Busto. Falten tres caps de setmana amb dues proves cadascun, a Bèlgica, França i Ripoll.