Els espais nòrdics del Capcir són el millor indret dels Pirineus per practicar l´esquí de fons. Destaca aquest any la gran quantitat de neu de la que es pot gaudir i la seva previsió és tenir obert fins a final de març.

A Capcir són remarcables les vistes espectaculars que es poden trobar tot fent per exemple una excussió de raquetes o practicant l´esquí nòrdic.

Aquesta temporada s'ha millorat l'espai destinat a la restauració dins el xalet ubicat al costat de les taquilles del Coll de la Llosa, on es poden carregar forces per la sortida.

Com a curiositat, enguany es pot veure Martin Fourcade (esportista francès de biatló) als anuncis i grafismes dels espais nòrdics del Capcir. Fourcade ha participat en dos Jocs Olímpics d´Hivern, obtenint en total 4 medalles, plata a Vancouver 2010 i 2 ors i una plata a Sochi 2014. Ha aconseguit 20 medalles al Campionat Mundial de Biatló entre els anys 2011 i 2016.

Tot i ser ubicats en territori francès, el català és molt present als espais nòrdics del Capcir. Més informació al seu web.