El proper cap de setmana del 25 i 26 de març torna La Molina Chicken Run, la cursa de bicicletes de descens sobre neu més destacada del país. La competició, que enguany arriba a la tercera edició, tindrà lloc al circuit de boardercross d´Alabaus. La Molina Chicken Run servirà d´avantsala de la presentació de la temporada d´estiu 2017 del Bikepark de La Molina, que obrirà les seves portes el primer cap de setmana de juny.

El dissabte, els participants podran passar a recollir els dorsals i la bossa del corredor a les oficines de La Molina, situades al costat del Telecabina, des de les 08h30 fins a les 17h00. A partir de les 10h00, tindran lloc els entrenaments lliures pel circuit marcat i entre 16h30 i 17h00, qui ho vulgui podrà fer el Test de Snowtrike a Pista Llarga. La jornada finalitzarà amb un Welcome Coktail al Mas Ros Neu, a partir de les cinc de la tarda fins les vuit del vespre.

Diumenge serà el torn de la competició, amb les rondes classificatòries i les finals. La prova comptarà amb la col·laboració dels ambaixadors de La Molina Bikepark, Andreu i Lluís Lacondeguy, professionals de MBX i BTT de Freeride i DH i que actuaran com a jutges. A més, hi haurà música en directe amb DJ de RedBull.

Les inscripcions es podran fer al web de la Molina o el mateix dia de la cursa i inclouran el forfet d'accés als remuntadors mecànics (1 o 2 dies) que permeten arribar al circuit, i assistir a la botifarrada del dia de cursa. Tothom qui formalitzi la seva inscripció en línia a www.lamolina.cat entrarà en el sorteig d'un forfet de temporada de bikepark per a la temporada 2017, a més d´un abonament per a la piscina. Els primers 200 inscrits s´emportaran un obsequi d´adidas sport eyewear.