29 de novembre de 2017
29.11.2017
40 Años
40 Años

Boí Taüll estrena dos nous itineraris «fora pista»

L'estació catalana obrirà dues sendes -Vall de Moró i Vall d'Ginebrell- amb un desnivell per sobre de 1.000 metres

29.11.2017 | 19:35
Imatge de l´estació.

L'estació lleidatana de Boí Taüll estrenarà dos nous itineraris 'fora pista' -el de Vall de Moró i el de la Vall d'Ginebrell- aquesta temporada hivernal.

La cota més baixa de Boí Taüll està a 2.020 i la més alta (el Puig Falcó) a 2.751. L'estació proposa aquesta temporada els dos nous itineraris esmentats, amb un desnivell que acabarà per sota de la cota menor i superarà els 1.000 metres, segons va explicar l'ex esquiador Martí Rafel, que va representar a Espanya en els Jocs Olímpics de Calgary'88 (Canadà) i Albertville'92 (França).

Rafel, que va informar que l'estació lleidatana ha efectuat una important inversió "tant en el sistema de producció de neu artificial, com en material", també va anunciar la instauració d'un nou forfet (targeta per utilitzar els remuntadors) que permet que els dies contractats en el mateix moment no siguin consecutius, en cas de tancament de l'estació per mal temps.

L'ex esquiador olímpic també va indicar que al Balneari de Panticosa "que començarà a estar obert tots els dies de l'any" també s'han efectuat "nombrosos canvis, per estar a l'altura de les expectatives dels clients, que són molt elevades".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
estacions esquí pirineu


 
Enllaços recomanats: Premis cinema