El somni de molts aficionats a la neu i l'esquí pot fer-se realitat. Àustria, el bressol de l'esquí alpí, ha estat i és una de les destinacions preferides pels esquiadors, els qui ara, gràcies al concurs que llancen Atomic i Turisme d'Àustria, poden fer realitat.

Gràcies a aquesta iniciativa conjunta, qualsevol persona resident a Espanya pot participar en aquest concurs, i gaudir d'una experiència inoblidable: sorteig d'un viatge a la regió de Salzburg per a dues persones, obsequi d'un parell d'esquís Atomic i visita a la fàbrica principal d'Atomic situada a Altenmarkt (Àustria), Salzburger Sportwelt; el somni de qualsevol esquiador fet realitat.

Com he de participar-hi?

Per aspirar a ser un dels escollits és molt fàcil, només cal entrar a la pàgina web habilitada per a l'ocasió -www.atomicspain.es/Austria-, omplir un senzill formulari, acceptar les bases legals i enviar el formulari.

Cada participant podrà participar en la promoció només una vegada, des de ja i fins al pròxim 31 de gener de 2018. Els guanyadors es donaran a conèixer el 5 de febrer de 2018.

El viatge contempla el vol des de Madrid o Barcelona a Munic, el trasllat des de l'aeroport de Munic Altenmarkt, Salzburger Sportwelt, situat en regió de Salzburg, amb tres nits en un hotel de Altenmarkt en règim d'esmorzar, dos parells d'esquís Atomic, forfet per a dos dies, la visita guiada a la fàbrica d'esquís d'Atomic a Altenmarkt i el posterior torna fins a Espanya.