Amb l'objectiu de retre homenatge a l'esquí dels anys 40, La Molina serà testimoni d'un esdeveniment especial i únic, dedicat als usuaris que visiten l'estació de generació en generació i a tots aquells que tenen ganes de provar una experiència diferent i divertida a la neu.

El proper dissabte 17 de febrer, amb una mirada nostàlgica cap al passat, l'estació organitzarà una Jornada Retro, en què s'anima tothom a visitar La Molina vestit com autèntics esquiadors d'època i, així, viure en primera persona com era l'esquí en els inicis d'aquest esport.

Entre les diferents propostes dissenyades per a la cita, destaca l'anomenada Retro cursa, que es durà a terme a la Pista Llarga a les 16.00 h. Es tracta d'una competició d'esquí i snowboard ben original ambientada amb estètica retro, amb el sabor d'abans: els pals, el crono, els dorsals... tot tindrà un aire d'època, que transportarà als vells temps. Els visitants es retrobaran amb vells amics. Les inscripcions per participar-hi es tanquen dimecres 14.

Durant l'esdeveniment, a més, el DJ Dídac Tomàs, de Ràdio Flaixbac, serà l'encarregat de posar música i amenitzar la tarda. Ja cap al tard, a les 19.00 h, es durà a terme la Nit de les 75 Torxes, una espectacular baixada de torxes, que donarà pas a una festa après-ski al mític bar Tirol de Pista Llarga. La nit també serà especial amb una sessió revival a la discoteca de l'Hotel Adserà de La Molina.

Per poder participar a la cursa i a la baixada de torxes és condició imprescindible disposar del forfet de dia o forfet de temporada vigent. A partir de les 15.00 h, l'estació posarà a la venda, a la taquilla de Pista Llarga, forfets a 15€ per poder utilitzar els remuntadors de Pista Llarga i Fontcanaleta.

Programa

15-15.30 h: Recollida de dorsals i welcome pack a la carpa de La Molina, situada a l'arribada de la cursa a Pista Llarga

16.00 h: Inici Retro cursa

18.15 h: Finalització Retro cursa

19.00 h: Baixada de Torxes

20.00 h: Finalització festa