La companyia teleoperadora Orange ha destinat cinc milions d'euros a optimitzar la seva cobertura mòbil 4G a les 25 principals estacions d'esquí de la península. Aquesta inversió suposa la posada en servei de 65 noves estacions de 4G, de les que ja n'estan funcionant 54, mentre que la resta ho estaran en les pròximes setmanes, segons ha informat l'empresa en un comunicat.

Les estacions amb aquest servei es distribueixen per tota la geografia, des del Pirineu Català (Baqueira Beret , Masella, la Molina, Port del Comte, Boí-Taüll, Portainé, Espot Esquí, Vall de Núria, Tavascan i Coll de Pal), a la Serralada Cantàbrica (Alt Campoo, Sant Isidre, Valgrande Pajares, Manzaneda i Leitariegos), passant pel Pirineu Aragonès (Formigal-Panticosa, Cerler, Candanchú i Astún) i

Així mateix, s'inclouen les estacions del Sistema Central (Valdesquí, La Pinilla i Port de Navacerrada), Sistema Ibèric (Javalambre i Valdelinares) i del Sistema Penibètic (Sierra Nevada).

L'última de les actuacions d'aquest pla ha estat la posada en funcionament del tercer emplaçament dedicat a l'Estació d'Esquí de Formigal-Panticosa, amb el qual es completa la infraestructura prevista.