Les baixes temperatures semblen arribar al nostre país per quedar-se, una situació que fa que canviem les preferències del nostre armari.

La llana, la pana o les plomes es converteixen en els nostres millors aliats per lluitar en el nostre dia a dia contra el fred, i la roba tèrmica ens ajuda a poder combatre les baixes temperatures mentre seguim, per exemple, practicant esport a l'aire lliure. Però pel que fa a aquesta última, moltes vegades no sabem escollir bé les samarretes o pantalons tèrmics que van millor amb nosaltres i amb la nostra activitat física.

Per sortir de dubtes, hem recorregut als experts de Damart per descobrir les claus a tenir en compte i així triar correctament la roba tèrmica que utilitzarem durant la tardor i l'hivern:

1. Quin tipus d'activitat faràs?

Depenent del tipus d'activitat que vagis dur a terme has de triar un tipus de peça o una altra. Aquesta elecció és fonamental per resguardar-te bé del fred i sentir-te còmode amb l'esport que practiques.

Si vols una samarreta tèrmica per fer senderisme o per córrer per la ciutat has de prestar atenció a les costures i la seva comoditat. Per exemple, una opció és la gamma Easybody de Damart. Aquesta permet una llibertat de moviment que es combina amb el seu pes lleuger i amb un sistema anti-olor.

D'altra banda, si vas a la muntanya per fer esquí o una altra activitat d'alt impacte pots decantar-te per la gamma Activ Body de Damart. Fabricada sense costures, ajuda a tenir una llibertat plena de moviment per no interrompre't.

2. A quina temperatura et vas a sotmetre?

Tan important és saber quina activitat vaig a fer com conèixer bé la temperatura a la qual em vaig a enfrontar. Perquè no és el mateix 5 graus sota zero que 7 graus, has d'apostar per roba tèrmica específica per al fred al qual et vagis a sotmetre.

Així, la col·lecció Damart Sport té una escala de «fresc», «fred», «molt fred» per ajudar-te a suportar de la millor manera possible les baixes temperatures. Tot gràcies a la tecnologia thermolactyl que reté milions de bombolles d'aire per crear un efecte aïllant 100% transpirable. Aquest sistema aconsegueix que la pell romangui embolicada en calor de forma permanent. I és que com deia la marca francesa en el seu icònic lema: «¿Fred, jo? Mai!».