Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de neu 2018-2019, Rodalies de Catalunya i Ferrocarrils de la Generalitat renoven l'oferta de bitllets combinats per esquiar a les pistes de La Molina i Vall de Núria, i gaudir de la natura i els esports d'hivern al Pirineu català.

A partir d'aquest dissabte, 1 de desembre, Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya posen a la disposició dels clients el bitllet Skitren, un paquet complet que inclou el viatge d'anada i tornada en els trens de la línia R3 L'Hospitalet-Puigcerdà per Vic, el transport fins les pistes i el forfet vàlid per un dia.

El darrer any es van vendre més de 14.000 bitllets combinats Skitren per esquiar a les pistes d'esquí de La Molina o La Vall de Núria, el que significa un creixement del 22% respecte la temporada anterior.

Pel que fa a La Molina, el billtet Skitren La Molina inclou el desplaçament en tren fins a l'estació, el servei d'autobús entre l'estació de tren i les pistes d'esquí i el forfet d'un dia. Skitren La Molina té un preu únic de 42 € per adults i 32 € per a nens.

En el cas de Vall de Núria, es presenten dues opcions, que s'adapten a les necessitats dels diferents tipus de públic:

  • Skitren Vall de Núria: paquet bàsic amb el bitllet de tren, cremallera i forfet per un dia.
  • TrenNatura: paquet bàsic amb el bitllet de tren fins a Ribes de Freser més el cremallera d'anada i tornada disponible tot l'any.

El preu del bitllet combinats Skitren Vall de Núria, de 37,60 euros per adults i 31,40 euros per a nens. I pel que fa a TrenNatura, el preu és de 33,50 € per adults i 25,50 € per a nens fins els 16 anys.