Per gaudir de la neu, tant si s'esquia, com si es fa snow, o es baixa en trineu, cal portar una bona equipació que ens ajudi a realitzar l'activitat correctament i que ens mantingui aïllats del fred i de les inclemències de la climatologia. Per això, per protegir-nos de les baixes temperatures i gaudir plenament d'un dia hivernal és important triar adequadament el nostre vestuari. A continuació, t'oferim unes idees per anar a l'última moda i, sobretot, ben protegit.

Els millors tapaboques o buffs

Buff, braga, tapaboques, mocador tubular, polaina o bufanda màgica. Segurament, reconeixerà alguna d'aquestes accepcions que designen a aquesta peça amb forma d'un camal de pantaló retallat destinada a protegir el cap i el coll. Aquest complement és indispensable, sobretot, per als que practiquen esport o treballen a l'aire lliure ja que aïlla del fred, del sol o de la pols.

Mira i compra els millors buffs a Compramejor.

Les millors orelleres per a l'hivern

Els complements més utilitzats per a no passar fred són les bufandes, però hi ha una altra peça que en països septentrionals gaudeix d'una gran acceptació i que des de fa alguns anys comença a tenir el seu protagonisme a Espanya: les orelleres.

Aquest accessori, inventat fa segle i mig, ajuda a combatre les temperatures gèlides, mentre que donen un toc diferent i modern al nostre outfit.

Els experts dels centres auditius GAES (companyia multinacional per a la correcció auditiva) les aconsellen encaridament, sobretot per a nens i persones de la tercera edat, que són propenses a refredar i agafar infeccions d'oïda.

Aquests protectors poden ser la solució perquè les seves orelles estiguin ben resguardades durant l'època hivernal.

Mira i compra les millors orelleres a Compramejor.

Els millors guants per a la neu

Si ens envaeix el fred, com ja està passant en algunes ciutats, o tenim la idea de practicar esports a la neu com l'esquí, l'snowboard o, simplement, passar un dia tirant turó avall amb el trineu, cal no oblidar adquirir un parell de guants que protegeixin les mans del fred i dels molestos penellons.

I és que les mans són les extremitats, juntament amb els peus, que abans agafen i perden temperatura, així que convé tenir-les calentes per mantenir la sensibilitat i la destresa en utilitzar, per exemple, els bastons en la pràctica de l'esquí.

Perquè l'elecció resulti fàcil, s'ha realitzat un estudi entre els millors models de guants de gamma mitjana i a un preu assequible per seleccionar cinc que s'adaptin a tot tipus de perfils i necessitats.

Mira i compra els millors guants a Compramejor.