L'hivern ja fa un temps que ha arribat i la neu en alguns llocs del nostre país també. Una de les opcions més atractives per a les famílies és anar a veure la neu i gaudir-ne, ja sigui en forma d'esquí, ruta, llançar-se per empinades costes en trineu o sacs o, simplement, muntar una guerra de boles de neu o fabricar un ninot. A continuació, us mostrem cinc bons plans perquè els que no esquien també puguin gaudir de la neu:

1. Ruta per la neu

Una de les experiències que pots viure és una excursió per la neu plena d'aventures en la qual t'aconsellem que vagis acompanyat d'un guia que et dirà per on caminar per no perdre't. Descobriràs l'entorn i aprendràs sobre la fauna i la flora de les muntanyes. És una proposta divertida i d'allò més enriquidora, ideal per a tota la família.

2. Tirar-se amb trineus

Si no saps esquiar i no tens molt bon equilibri aquesta és una altra opció que pots dur a terme. Muntar en un trineu és una experiència que et permetrà mantenir contacte amb la neu, fins i tot podràs dirigir-lo tu mateix.

3. Patinatge sobre gel

A més de l'esquí, el patinatge sobre gel és una activitat amb la que pots divertir-te en família fent exercici. Per aquest motiu és una alternativa perfecta per enfortir el nostre cos i practicar l'equilibri.

4. Aigües termals

Els spas termals són tota una experiència de benestar i evasió. La majoria ofereixen circuits d'aigües termals a diferents temperatures que procuren una veritable gimnàstica tonificant i t'ajuden a recuperar la vitalitat.

5. Motos de neu

Aprofita l'hivern per conduir una moto de neu a través de paisatges blancs i descarrega la teva adrenalina i emoció. Podràs anar pel matí, migdia i fins i tot a la nit.