Amb la nova pista Eth Coret, que estrenarà aquesta temporada 2019/2020 Baqueira Beret, l'estació aranesa arribarà als 167 quilòmetres esquiables. Aprofitant la col·locació del sistema de producció de neu, aquest estiu s'han remodelat les pistes Peülla, Pleta del Duc, Cap a Baqueira i Debutants. Aquesta millora es tradueix a un total de 50 nous aparells que garantiran la neu. La suma total de productors de neu en l'actualitat és de 710 amb capacitat per produir neu la meitat de les pistes de l'estació. Amb un total de 112 pistes abalisades i 3 itineraris fora-pista, la longitud total serà de 162 quilòmetres de pistes abalisades i 5 km d'itineraris. En total seran 167 km esquiables distribuïts en una àrea de 2.273 hectàrees.

L'estació estrenarà el BaqueiraPASS un nou suport del forfet que ofereix a l'esquiador major comoditat adaptant-se a les seves necessitats. Es tracta d'una targeta personal que proporciona al titular una àrea privada on podrà realitzar diverses gestions com: consultar i actualitzar les seves dades o consultar les factures, personalitzar les comunicacions. Però el principal avantatge és que podrà recarregar el seu BaqueiraPASS o el de familiars i amics per a tota la temporada o per dies a preus reduïts i sense haver de passar físicament per taquilles.

Aquest any l'estació aranesa comptarà amb la competició d'esquí alpí OPA-Alpen Cup destinada a la categoria U16 en la qual es podran veure als futurs talents de la Copa del Món de l'11 al 13 de febrer. Els Campionats d'Espanya-Movistar de snowboardcross, skicross, slopestyle es disputaran a Beret del 27 al 29 de març amb els millors riders de la península buscant l'or dels nacionals.