26 de novembre de 2019
26.11.2019

El Port del Comte avança la seva obertura a aquest cap de setmana

Malgrat que no ha arribat cap gran nevada en els darrers dies, l'estació d'esquí ha decidit obrir abans de la Puríssima per començar a rodar

26.11.2019 | 12:31
Un esquiador al Port del Comte
El Port del Comte finalment obrirà les seves pistes abans del que havia previst en un principi. Els amants de l'esquí, l'snowboard i la neu en general podran començar a gaudir de les instal·lacions de l'estació d'esquí del Solsonès aquest mateix dissabte. La intenció de l'estació era obrir el desembre, pel pont de la Puríssima, però com ja va avançar Regió7 dimecres passat, si nevava i feia fred la direcció es guardava l'opció d'iniciar la temporada abans.
 
Finalment no va arribar l'esperada nevada, sinó que va caure una important pluja, però la direcció de l'estació assegura que hi ha neu suficient per obrir el Port del Comte aquest mateix dissabte, una setmana abans del previst. Aquest cap de setmana els esquiadors tindran a la seva disposció 27 quilòmetres esquiables que estaran dividits en un total de 20 pistes i 10 remontadors en ple funcionament. 
 
Enguany, la direcció de l'estació té com a objectiu superar els 90.000 esquiadors durant la temporada, després que en la passada s'arribés als 80.000, i la previsió és tancar-la a l'abril, per Setmana Santa, si les condicions meteorològiques ho permeten.
 
«La gent té moltes ganes d'esquiar» assegura el director del Port del Comte, Albert Estella. «Encetem temporada dissabte per començar a rodar i animar a la gent de cara al pont de la Puríssima i a la resta de la temporada. La neu potser està una mica dura però per començar a rodar i que la gent pugui  disfrutar, ja podem tirar endavant» afirma Estella.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
estacions esquí pirineu