Les estacions d'esquí celebren que el pont de la Puríssima ha estat "esplèndid" en l'ocupació tant en les pistes com en l'hostaleria de la zona. El sector reconeix que "s'ha treballat molt" i a diferents comarques com el la Cerdanya i el Berguedà, però també en altres com el Ripollès. "La veritat és que estem molt contents de l'arrencada" ha explicat el director de la Molina, Xavi Perpinyà. Des de l'estació cerdana destaquen els 111 quilòmetres de pistes que s'han obert conjuntament amb Masella. "Creiem que és una de les millors obertures de domini en l'àmbit europeu", ha assenyalat Perpinyà.

En alguns casos, la xifra d'ocupació ha arribat al ple absolut i de mitjana se situa propera al 80% en el conjunt dels tres dies. Aquestes bones dades fan ser optimista el sector que espera una temporada d'hivern "bona" especialment després de la "gran" qualitat de la neu i dels gruixos acumulats gràcies a les darreres precipitacions.

Bona mostra d'aquesta arrencada positiva són els 111 quilòmetres de pistes que s'han obert entre Masella i la Molina en el conegut com a domini Alp 2.500. Un domini que ha fet que hi hagués fins a 29 remuntadors oberts, i per tant, no hi hagués llargues cues tot i la "gran quantitat d'esquiadors" que s'han acostat. De fet, El director de la Molina, Xavi Perpinyà, explica que segurament és un dels millors inicis de dominis esquiables no només a Catalunya sinó també a Europa.

A més, la qualitat de la neu també ha atret els amants de l'esquí. I és que a banda de la que s'ha fabricat artificialment, les últimes nevades han deixat gruixos de neu "importants" i de qualitat 'neu pols', la preferida pels esquiadors.

Tant a Masella com a la Molina confien que la temporada d'hivern serà "molt bona", i més amb les perspectives de temps que hi ha durant les properes setmanes on sembla que hi poden haver noves nevades.

El director de la Molina ha destacat que la bona arrencada s'ha traduït amb bones xifres arreu i en diverses comarques. "Sabem que s'ha treballat molt bé arran de pistes, però també en zones més allunyades. També cal tenir en compte que ha estat repartit, hi ha hagut bones ocupacions a comarques diferents com el Ripollès, la Cerdanya o el Berguedà", ha conclòs.