18 de febrer de 2021
18.02.2021
Regió7

Ultimen la redacció del projecte de millora de l'accés a l'estació d'esquí de Port del Comte

Les obres tindran un cost estimat de d'1,5 milions i serviran per renovar la carretera perquè sigui més segura i còmoda pels conductors

18.02.2021 | 13:26
Una foto d'arxiu del Port del Comte

El Govern està ultimant la redacció del projecte per millorar els accessos a l'estació d'esquí del Port del Comte (Solsonès), que tindrà un cost d'1,5 MEUR, i està previst que s'aprovi aquest mes. L'objectiu és que la licitació es tramiti a continuació. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, ha exposat el projecte als alcaldes de Sant Llorenç de Morunys i de La Coma i la Pedra. El projecte consistirà en la millora del ferm, la suavització dels revolts, l'adequació dels elements de drenatge, senyalització, barreres de seguretat i de les proteccions per despreniments i allaus. L'obra permetrà millorar les condicions de comoditat i seguretat en la conducció, tant de les persones residents com de les usuàries de l'estació.

La via d'accés a l'estació del Port del Comte discorre des de l'LV-4241 a la zona del Coll de Jou fins a la urbanització i l'estació d'esquí. Aquest vial també constitueix un accés a les poblacions de Sant Llorenç de Morunys i la Coma i la Pedra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
estacions esquí pirineu