Aquest any Font Romeu i Pirineus 2000 ja tenen una connexió per pista d'esquí més directa gràcies a la posada a punt de la passarel·la que unirà les pistes Llevant, al sector de Font Romeu, i Fornells, al sector de Pirineus 2000.

Es tracta d'un enllaç tipus pont que travessa la carretera del Coll del Pam. Fins ara, aquesta carretera impedia la unió fàcil i amb esquís dels dos sectors, però amb la nova connexió ambdues pistes queden connectades donant pas a una nova pista verda de traçat únic, i interromput, de fins a 2,5 km. A més, aquesta pista s'ha equipat amb canons de neu de darrera generació.

Així ho va anunciar Dolma Garcia, la responsable de comunicació d'Altiservice-Font Romeu Pyrénnées 2000, que va informar d'aquesta i altres novetats. Entre les altres, destaca l'obertura nocturna per a sopars i altres activitats après-ski del restaurant La Gallina, situat al capdamunt del sector Airelles.

En aquest sentit, en destaca la programació de sessió de música en viu, la primera de les quals s'ha programat per a la nit del 17 de desembre amb la dinamització un DJ. La responsable de comunicació també va recordar que enguany el circuit de la Copa del Món d'Slopestyle torna al Roc de la Calma, i ho farà entre els dies 12 i 14 de gener.

Vista de l'estació d'esquí de Font Romeu IMATGE PROMOCIONAL

Mesures d'estalvi energètic

Com la resta d'estacions del Pirineu francès, les estacions de la Catalunya del Nord, agrupades sota la marca comercial i forfet únic Les Neus Catalanes, també aplicaran mesures d'estalvi energètic aquest proper hivern.

Entre aquestes en destaquen reduir la velocitat dels telecadires, ajustar les hores i les zones a l'hora d'activar la producció de neu, equipar les trepitjaneu amb sistemes de GPS i sondatge, amb els quals podran optimitzar els treballs sobre la neu i reduir el consum de combustibles i, finalment, baixar la temperatura en les calefaccions en diversos edificis..