Amb l'obertura de portes fixada per aquest divendres, 2 de desembre, el domini Espace Cambre d'Aze es converteix en l'encarregat de donar el tret de sortida a la temporada de neu 2022-23 a la Catalunya Nord. Enguany, l'estació s'integra dins la societat Trio-Pyrennées, de la qual és una de les tres associades conjuntament amb Porté-Puymorens i Formigueres.

Entre les novetats per a la nova campanya de neu a Cambre d'Aze destaca una millora a la xarxa de producció de neu, renovació de les oficines i caixes expenedores al sector Eina, noves terminals de venda de forfets i millores a les zones de debutants d'Eina i Sant Pere dels Forcats.

Els restaurants del sector Sant Pere han estat remodelats i s'hi equipa una pista amb enllumenat sostenible alimentat per energia solar. Més endavant, està prevista la construcció d'un llac per a aprovisionament d'aigua destinada a la producció de neu.

Forfets de temporada a preu de promoció

Les promocions de pretemporada estaran vigents fins al 4 de desembre. A més, per la compra d'un forfet de temporada Trio-Pyrénées (Cambre Aze+Porté Puymorens+Formigueres), s'obsequia amb vals per a 6 dies de forfet a les estacions d'Hautacam, Gavarnie i Laguiole.

Trio-Pyrennées dins Les Neus Catalanes

D'altra banda, les estacions de Trio-Pyrennées també estan integrades al consorci de Les Neus Catalanes, una associació comercial que agrupa en un sol forfet totes les estacions dels Pirineus orientals de França. El forfet de temporada de Les Neus també està a la venda a preus de promoció fins al 4 de desembre. La compra anticipada permet una rebaixa del 15%.

Obertura aquest divendres 2 de desembre

Cambre d’Aze estrena la seva temporada aquest divendres 2 de desembre a les 9 h. Serà la primera a obrir al Pirineu nord-català i ho farà obrint les zones de debutants d'Eina (Eina) i Sant Pere (Sant Pierre dels Forcats). Els teleesquís oberts seran: Pré Guillaume, La Fount i Sapinière (preu únic 18 €).