Formigueres implementa les primeres inversions amb segell 'Trio-Pyrénnées'

Les Neus Catalanes van presentar dijous 17 de novembre la temporada 2022-23

Panoràmica de Formigueres

Panoràmica de Formigueres

Redacció

Formigueres enguany també presenta algunes novetats i millores que són, només, un aperitiu de què vindrà en els anys vinents. L’estació s’integra dins la societat Trio-Pyrénées, fet que li permetrà una injecció econòmica de prop de 10 milions d'euros, una xifra prou important per modernitzar instal·lacions i serveis.

De moment, per a aquesta temporada s'ha remodelat la zona principal, amb la substitució l'antic telecorda i el teleesquí Cabana. En el seu lloc hi ha un nou teleesquí batejat amb el nom de Chapelle, més modern, amb més capacitat i amb menor consum energètic.

A les pistes s'ha fet una remodelació de la pista verda Panoràmica i s'ha adequat una nova pista negra a la zona més alta de l'estació: la Petit Galbe, amb accés des del telecadira Serra d'en Mauri. Aquestes inversions formen part del pla de modernització de l'estació, amb el qual podrà substituir el telecadira de 4 places i pinça fixa de la Calmazeille per un modern telemix desembragable (telecadira i telecabina) da partir de l'estiu vinent.

A més, s'ha modernitzat part de la xarxa de producció de neu, s'han remodelat els edificis del peu de pistes amb criteris de sostenibilitat i s'ha instal·lat una nova terminal de venda de forfets al poble, segons va avançar en l'acte de presentació Edith Mestre, responsable comercial i de comunicació de Formigueres.