Regió7

Copa del rey - Jornada 2

18 de Diciembre de 2019 18:00 .h

Finalitzat

0

5

Villarreal

Villarreal

Leonardo Gabriel Suárez 31'

Carlos Bacca 34'

Carlos Bacca 75'

Santiago Cazorla 77'

Carlos Bacca 84'

1 Part
Comillas
Villarreal
0'
10'
20'
30'
40'
45'
50'
Gol de  Leonardo Gabriel Suárez
Gol de  Carlos Bacca
2 Part
0'
10'
20'
30'
40'
45'
50'
Targeta groga a Ángel Del Río
Eduardo León targeta groga a Juan Quiroz
Borja González targeta groga a César Balda
Juan Pastor targeta groga a Javier Gonzalo
Gol de  Carlos Bacca
Gol de  Santiago Cazorla
Gol de  Carlos Bacca
Pau Torres targeta groga a Mario Gaspar
Sergio Lozano targeta groga a Alejandro Baena
Karl Toko Ekambi targeta groga a Santiago Cazorla

Partit: Comillas - Villarreal, En directe

Min. '

Final del partit, Comillas 0, Villarreal 5.

Min. 90''

Final segona part, Comillas 0, Villarreal 5.

Min. 90''

Penal fallat! Tret fora de Carlos Bacca (Villarreal) després del llançament amb la dreta que marxa molt per sobre el travesser.

Min. 89''

Penal de el Villarreal. Manuel Morlanes ha patit falta dins l'àrea.

Min. 89''

Penal comès per David Campo (Comillas) després d'una falta dins de l'àrea.

Min. 88''

Córner, Villarreal. Córner comès per Borja Pérez.

Min. 88''

Rematada parada al costat del costat dret de la porteria. Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del costat dret de l'interior de l'àrea. Assistència de Manuel Morlanes.

Min. 88''

Córner, Villarreal. Córner comès per David Campo.

Min. 88''

Rematada parada al costat del costat dret de la porteria. Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de la banda esquerra de l'interior de l'àrea. Assistència de Miguel Angel Leal.

Min. 86''

Rematada fallada per Leo Suárez (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Javier Ontiveros.

Min. 84' '

¡GOOOOOOOOOOOOL!Gooooool! Comillas 0, Villarreal 5. Carlos Bacca (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del costat dret de l'interior de l'àrea pel costat dret de la porteria. Assistència de Leo Suárez.

Min. 83''

Rematada rebutjada de Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de la banda esquerra de l'interior de l'àrea. Assistència de Álex Baena.

Min. 83''

Rematada fallada per Carlos Bacca (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea molt a prop del pal dret, ha marxat lleugerament desviat. Assistència de Rubén Peña.

Min. 81''

Rematada fallada per Carlos Bacca (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra a boca de canó des del costat dret molt a prop del pal dret, ha marxat lleugerament desviat. Assistència de Leo Suárez.

Min. 80''

Rematada fallada per Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de la banda esquerra la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Miguel Angel Leal.

Min. 79''

Rubén Peña (Villarreal) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 79''

Falta de Javier Gonzalo (Comillas).

Min. 78''

Canvi al Comillas, entra al camp Javier Gonzalo substituint Juan Pastor.

Min. 77' '

¡GOOOOOOOOOOOOL!Gooooool! Comillas 0, Villarreal 4. Santi Cazorla (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea pel costat dret de la porteria. Assistència de Álex Baena.

Min. 77''

Rematada parada sota pals. Leo Suárez (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea. Assistència de Mario Gaspar.

Min. 75' '

¡GOOOOOOOOOOOOL!Gooooool! Comillas 0, Villarreal 3. Carlos Bacca (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea al centre de la porteria. Assistència de Álex Baena.

Min. 75''

Rematada parada sota pals. Álex Baena (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea. Assistència de Carlos Bacca.

Min. 74''

Javier Ontiveros (Villarreal) ha rebut una falta en camp contrari.

Min. 74''

Falta de Rodrigo Marín (Comillas).

Min. 74''

Rematada rebutjada de Álex Baena (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. Assistència de Miguel Angel Leal.

Min. 73''

Rematada parada sota pals. Victor Alesanco (Comillas) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea.

Min. 72''

Falta de Miguel Angel Leal (Villarreal).

Min. 72''

Juan Quiroz (Comillas) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 71''

Rematada fallada per Miguel Angel Leal (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de la banda esquerra de l'interior de l'àrea surt fregant l'esquadra dreta. Assistència de Santi Cazorla passada llarga.

Min. 70''

Fora de joc, Villarreal. Santi Cazorla ha intentat una passada en profunditat però Carlos Bacca estava en posició de fora de joc.

Min. 68''

Carlos Bacca (Villarreal) remata al travesser, després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Rubén Peña amb un centre a l'àrea.

Min. 67''

Canvi al Comillas, entra al camp César Balda substituint Borja González.

Min. 66''

Rematada parada fregant l'esquadra esquerra. Mario Gaspar (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Santi Cazorla amb un centre a l'àrea.

Min. 65''

Córner, Villarreal. Córner comès per Ángel Del Río.

Min. 65''

Rematada rebutjada de Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea.

Min. 65''

Canvi al Villarreal, entra al camp Santi Cazorla substituint Karl Toko Ekambi.

Min. 64''

Canvi al Villarreal, entra al camp Álex Baena substituint Sergio Lozano.

Min. 62''

Rematada fallada per Carlos Bacca (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des de molt a prop que marxa molt per sobre el travesser.

Min. 62''

Rematada parada alt i pel centre de la porteria. Karl Toko Ekambi (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Sergio Lozano amb un centre a l'àrea.

Min. 61''

Córner, Villarreal. Córner comès per Borja Pérez.

Min. 61''

Rematada parada per baix a l'esquerra. Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de molt lluny per l'esquerra i en posició complicada.

Min. 60''

Ángel Del Río (Comillas) ha estat amonestat amb targeta groga per joc perillós.

Min. 60''

Miguel Angel Leal (Villarreal) ha rebut una falta en la banda esquerra.

Min. 60''

Falta de Ángel Del Río (Comillas).

Min. 59''

Fora de joc, Villarreal. Sergio Lozano ha intentat una passada en profunditat però Javier Ontiveros estava en posició de fora de joc.

Min. 58''

Rematada fallada per Ramiro Funes Mori (Villarreal) després d’un llançament amb el cap a boca de canó des del costat dret la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Javier Ontiveros amb un centre a l'àrea.

Min. 57''

Córner, Villarreal. Córner comès per Juan Pastor.

Min. 56''

Córner, Villarreal. Córner comès per David Campo.

Min. 55''

Canvi al Comillas, entra al camp Juan Quiroz substituint Eduardo León.

Min. 54''

Rematada parada sota pals. Karl Toko Ekambi (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Rubén Peña amb un centre a l'àrea.

Min. 52''

Córner, Villarreal. Córner comès per Ángel Del Río.

Min. 52''

Rematada parada al costat del costat dret de la porteria. Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Manuel Morlanes.

Min. 51''

Rematada fallada per Miguel Angel Leal (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea que marxa molt per sobre el travesser. Assistència de Manuel Morlanes.

Min. '

Comença segona part Comillas 0, Villarreal 2.

Min. 45''

Canvi al Villarreal, entra al camp Mario Gaspar substituint Pau Torres.

Min. 45'+1''

Final primera part, Comillas 0, Villarreal 2.

Min. 45''

Rematada fallada per Manuel Morlanes (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Sergio Lozano.

Min. 42''

Córner, Villarreal. Córner comès per Ángel Del Río.

Min. 41''

Rematada fallada per Karl Toko Ekambi (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del costat dret de l'interior de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Sergio Lozano.

Min. 39''

Fora de joc, Villarreal. Javier Ontiveros ha intentat una passada en profunditat però Carlos Bacca estava en posició de fora de joc.

Min. 39''

Córner, Villarreal. Córner comès per Borja Pérez.

Min. 39''

Rematada parada al costat del costat dret de la porteria. Carlos Bacca (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea. Assistència de Javier Ontiveros.

Min. 37''

Falta de Karl Toko Ekambi (Villarreal).

Min. 37''

Eduardo León (Comillas) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 34' '

¡GOOOOOOOOOOOOL!Gooooool! Comillas 0, Villarreal 2. Carlos Bacca (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des de molt a prop per baix, al costat del pal esquerre. Assistència de Karl Toko Ekambi.

Min. 32''

Rematada fallada per Sergio Lozano (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria.

Min. 31' '

¡GOOOOOOOOOOOOL!Gooooool! Comillas 0, Villarreal 1. Leo Suárez (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea pel costat dret de la porteria. Assistència de Rubén Peña amb un centre a l'àrea.

Min. 28''

Rematada parada per baix a l'esquerra. Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea. Assistència de Leo Suárez.

Min. 28''

Rematada rebutjada de Leo Suárez (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea. Assistència de Javier Ontiveros.

Min. 28''

Rematada rebutjada de Leo Suárez (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea.

Min. 27''

Córner, Villarreal. Córner comès per Victor Alesanco.

Min. 27''

Rematada parada fregant l'esquadra esquerra. Rubén Peña (Villarreal) després del llançament amb la dreta molt escorat des de la dreta. Assistència de Leo Suárez.

Min. 24''

Sergio Lozano (Villarreal) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 24''

Falta de Javier Jadraque (Comillas).

Min. 23''

Falta de Javier Ontiveros (Villarreal).

Min. 23''

David Campo (Comillas) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 21''

Rematada fallada per Sergio Lozano (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des del centre de l'àrea que es va alt i per l'esquerra.

Min. 21''

Manuel Morlanes (Villarreal) remata al pal dret, després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea.

Min. 17''

Rematada fallada per Carlos Bacca (Villarreal) després d’un llançament amb el cap a boca de canó des del costat dret que marxa molt per sobre el travesser. Assistència de Manuel Morlanes amb un centre a l'àrea.

Min. 15''

Karl Toko Ekambi (Villarreal) remata al travesser, després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea. Assistència de Javier Ontiveros amb un centre a l'àrea.

Min. 13''

Rematada fallada per Javier Ontiveros (Villarreal) després del llançament amb la dreta des del centre de l'àrea que se’n va molt amunt i desviat per la dreta. Assistència de Carlos Bacca.

Min. 13''

Rematada fallada per Carlos Bacca (Villarreal) després d’un llançament amb el cap des del centre de l'àrea la pilota es perd pel costat dret de la porteria. Assistència de Karl Toko Ekambi amb un centre a l'àrea.

Min. 12''

Leo Suárez (Villarreal) ha rebut una falta en camp contrari.

Min. 12''

Falta de Rodrigo Marín (Comillas).

Min. 11''

Rematada fallada per Sergio Lozano (Villarreal) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea que se’n va molt amunt i desviat per la dreta.

Min. 9''

Rematada fallada per Leo Suárez (Villarreal) després de llançament amb l'esquerra des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Javier Ontiveros.

Min. 9''

Córner, Villarreal. Córner comès per Borja González.

Min. 8''

Córner, Villarreal. Córner comès per David Campo.

Min. 6''

Rematada fallada per Pablo Fernández (Comillas) després del llançament amb la dreta des de fora de l'àrea la pilota es perd pel costat esquerra de la porteria. Assistència de Borja González passada llarga.

Min. 6''

Falta de Sergio Lozano (Villarreal).

Min. 6''

Rodrigo Marín (Comillas) ha rebut una falta en el seu propi camp.

Min. 5''

Córner, Villarreal. Córner comès per Borja González.

Min. '

Comença primera part.

Min. '

Alineacions confirmades per part de tots dos equips. Els protagonistes salten al camp per iniciar els exercicis d'escalfament

Geca Sport