Telecinco i Cuatro es repartiran l'emissió per televisió dels partits de l'Eurocopa 2016. Mediaset Espanya, el grup al qual pertanyen aquests dos canals, ha adquirit els drets per retransmetre un total de 23 partits. Es tracta de tots els que disputi la selecció espanyola, així com el partit inaugural i la fase final del torneig.

En concret, s'oferirà en obert un partit per jornada. Per poder gaudir de tots els partits de l'Eurocopa 2016 caldrà recórrer, no obstant això, als canals de pagament. A Espanya, Movistar + serà la plataforma encarregada de la retransmissió de la resta de trobades que no entren en la llista esmentada anteriorment.

El millor futbol europeu podrà veure entre els propers 10 de juny i 10 de juliol a partits que es retransmetran en tres horaris diferents. Els organitzadors de l'Euro 2016 han apostat per jornades organitzades en partits a les 15:00, 18:00 i 21:00 hores.

Milions d'espectadors concentraran les seves mirades en els seus televisors per gaudir de les jugades i gols dels astres europeus del futbol durant la pròxima Eurocopa.