Suïssa s'ha imposat a Albània en el segon partit de l'Eurocopa de França. Un gol matiner del central Schär i l'expulsió del capità albanès Cana han estat les claus d'un xoc que deixa a Suïssa i a França empatades a tres punts al capdavant del grup A.

Un gol a la sortida d'un córner al minut cinc ha facilitat la feina a Suïssa. El central Schär ha aprofitat la mala sortida del porter Berisha i ha rematat al fons de la xarxa. Els albanesos han intentat reaccionar amb valentia, però la major qualitat dels suïssos ha fet que en combinacions rapides portessin molt de perill a la porteria rival.

El davanter Sadiku ha tingut un mà a mà amb el porter Sommer que hagués pogut empatar el xoc, però no ha sabut resoldre i l'ocasió s'ha esfumat. Al minut 35, el capità d'Albània, Cana, ha estat expulsat per doble amonestació i el terreny encara s'ha aplanat més per una Suïssa que ha gaudit de diverses oportunitats clares per augmentar la seva avantatge.

A la segona meitat, tot i jugar amb un home menys, Albània no s'ha rendit i ha intentat posar en dificultats a una Suïssa que ha portat la batuta del joc. El rellotge corria i Suïssa no aconseguia marcar el gol de la sentència davant una albanesos extra motivats. Seferovic, davanter suïs, no ha estat gens encertat i ha desaprofitat diverses aproximacions claríssimes.

A l'últim quart del partit, després de perdonar, Suïssa ha endarrerit la seva posició al terreny de joc per defensar el marcador i Albània, tot i la inferioritat, s'ha crescut. Al minut 76, Sadiku ha estat a punt d'empatar, però el seu xut ha sortit massa desviat. Al 87, Gashi ha errat un altre un contra un davant un magnífic Sommer. Els ensurts han estat importants per Suïssa, que ha decidit calmar el joc mitjançant la possessió de la pilota per firmar una victòria tan important com injusta pels mèrits oferts per de les dues seleccions.