Els aficionats anglesos i russos estan tenint aquesta Eurocopa un comportament poc exemplar. Ahir, dissabte, coincidint amb l'Anglaterra-Rússia, l'equip de seguretat de l'estadi Velodrome de Marsella es va veure obligat a desallotjar un fons en produir-se noves baralles entre aficionats d'ambues nacionalitats en els minuts finals.

Just darrere la porteria que en aquells moments defensava l'arquer anglès Joe Hart, s'hi van situar la majoria dels aficionats russos, però també una part dels britànics. I el gol de Vassily Berezutski, en el penúltim minut de la prolongació, va provocar que comencessin nous disturbis a l'estadi.

Prèviament, des de la zona ocupada pels aficionats russos es van llançar bengales, un coet que va anar cap a la grada anglesa i es va detonar un potent petard.

L'episodi de violència, el primer de l'Eurocopa, no va començar en el partit ja que ja hi ha hagut disturbis durant tres dies al Port Vell de Marsella, que s'ha saldat amb una desena de detinguts i ferits, un d'ells, un seguidor britànic, en estat crític després de patir una aturada cardiorespiratòria després de ser apallissat per radicals russos.