Albània ha aconseguit avui a Lió la seva primera victòria en una Eurocopa i manté viu el seu somni de classificar-se per a vuitens de final, a més d'haver eliminat a una decebedora Romania.

Un triomf històric el d'avui que arribaria cap al final de la primera part a càrrec d'Armant Sadiku (m. 43) i victòria per la mínima amb la qual arrabassem a Romania la tercera plaça del Grup A. Ara, als romanesos els tocarà esperar a veure què succeeix en la resta de grups per saber si són un dels quatre millors tercers i es classifiquen.

El combinat d'Anghel Iordanescu, que partia com a favorit perquè mai havia perdut contra el conjunt balcànic, va naufragar en el seu intent d'aconseguir la següent fase. Amb una victòria s'hagués classificat atès que comptava amb el punt que va aconseguir en el seu empat a un amb Suïssa. Però el seu joc no va estar a l'alçada i va caure davant la major embranzida dels albanesos.

- Fitxa tècnica:

0 - Romania: Tatarusanu; Sapunaru, Chirches, Grigore, Matel; Prepelija (min. 45, Sanmartean), Hoban; Popa (min. 67, Andone), Stanciu, Stancu; i Alibec (min.55, Torje)

1 - Albania: Berisha; Hysaj, Ajeti, Mavraj, Agolli; Basha (min. 82, Lorik Cana); Lila, Abrashi, Memushaj, Lenjani (min. 75, Roshi); i Sadiku (min. 57, Balaj).

Gol: 0-1, min. 43: Sadiku.

Àrbitre: Pavel Královec (República Checa). Va mostrar groga a Basha (min. 6), Matel (min. 54), Memushaj (min. 85), Sapunaru (min. 85), Torje (min. 93) i Hysaj (min. 94).