Gal·les i Suïssa s'han repartit els punts aquest diumenge (1-1) en la primera jornada del Grup A de l'Eurocopa 2020, un partit en el qual el combinat helvètic ha dominat i s'ha avançat amb un gol de BreelEmbolo i en el qual Kieffer Moore s'ha 'vestit' de Gareth Beli per a segellar l'empat final.

Una genial parada de YannSommer a un xut de Kieffer Moore i la rèplica de Danny Ward davant una rematada acrobàtica de Schär han deslligat les hostilitats a l'Estadi Olímpic de Bakú, on només s'han venut un terç de les entrades disponibles per al matx.

L'ímpetu inicial gal·lès s'ha anat diluint mentre el combinat helvètic ha anat creixent amb el pas dels minuts, per a acomiadar la primera meitat amb una gran ocasió de Seferovic, que no ha sabut definir bé després d'un gran pas d'Embolo.

Ha estat ser precisament el davanter del BorussiaMönchengladbach el que s'ha encarregat d'obrir la llauna a la volta de vestuaris; Ward, que poc abans havia realitzat una parada de mèrit davant ell, no ha pogut fer res quan Embolo s'ha elevat sobre la defensa per xutar la pilota al fons de la porteria (min.49).

En el 85, Gavranovic, que acabava d'ingressar en el terreny de joc, ha vist porta en la primera pilota que ha tocat, però el VAR ha anul·lat el punt per fora de joc. Suïssa ho va intentar fins al final, però ha hagut de conformar-se amb un empat que no fa justícia als seus mèrits. Totes dues seleccions comparteixen ara la segona posició del Grup A després d'Itàlia, que va vèncer el divendres a Turquia (0-3).